tovelundh.blogg.se

Hej, på denna bloggen kommer jag skriva om allt möjligt, hoppas ni kommer tycka om den

Bloggpaus

Publicerad 2013-04-29 19:38:49 i Allmänt,

Hej, nu är det så att jag ligger efter i jävligt många ämnen och ska ha jävligt  många prov så jag kommer inte ha tid eller ork att uppdatera bloggen.

Oh no

Publicerad 2013-04-10 19:18:47 i Allmänt,

Imorgon så ska jag tydligen iväg och bada med klassen, INTE KUL. Hatar att bada med skolan och visste inte att det var imon så ikväll blir det att raka benen och plocka fram bikini och så tills imon...

Vad händer ikväll?

Publicerad 2013-04-09 13:22:54 i Allmänt,

Jo, nu är det så att ikväll så ska jag och Therese gå på bio och götta oss, det blir nog awesome. Jag kanske har en överraskning ikväll också, vet inte riktigt än. Men aja. Har nyss pluggat matte..Det är nog det tredje tråkigaste ämnet i skolan, på andra plats kommer so och på första plats kommer biologi haha, Så jag ligger sjukt mycket efter i biologin och orkar inte göra såna grejer som de andra har jobbat klart med sen flera veckor tillbaks så får se hur det blir med det. Nu ska jag nog försöka vila framför tvn så..

Hundvakt nu jao

Publicerad 2013-04-04 14:38:33 i Allmänt,

Vid 6 tiden idag kom Kim hit. Jag var redan halvt vaken då så hon fick  vara inne i mitt rum för jag tänkte att jag och hon kunde somna om. Men självklart så skulle hon försöka mata mig med ett hundben...Så vi gick istället ner och kollade på tv. Sen vid 12 tiden så bytte jag och min pappa mattan i tv rummet. Sen gick vi en runda med Kim. När vi kom hem igen så satte sig jag och Kim vid tvn igen... Nu ligger Kim jämte mig i sängen och äter på hundbenet igen så blir nog att försöka vila lite nu, sen kanske hjälpa till att måla i "lekrummet"

Dålig bloggning....igen...

Publicerad 2013-04-03 19:41:12 i Allmänt,

I helgen så var Evelina här och vi spelade in massa videor till min youtube kanal så jag hann inte riktigt med att skriva på bloggen i helgen. Sen har det varit så mycket att göra de här dagrna. Som t ex var jag tvungen att stiga upp jättetidigt idag för att jag skulle röntga mina fötter... Blir nog tyvärr ingen bloggning imon heller för ska vara hundvakt då åt min farmor och farfars hund. Det är en svart dvärg pudel och ett typ 1 år. Hon heter Kim. När farmor och farfar köpte Kim så trodde de att det var en kille, men det visade ju sig att det inte var det så de hade tur att de hade döpt den till Kim ^^ 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela