tovelundh.blogg.se

Hej, på denna bloggen kommer jag skriva om allt möjligt, hoppas ni kommer tycka om den

En "extra" blogg?

Publicerad 2013-09-24 19:49:21 i Allmänt,

Hej, jag har skapat en "extra" blogg som heter http://tovesbakelser.blogg.se/ och där kommer jag lägga ut bilder och recept varje gång jag har bakat någonting, alltså kommer jag kanske inte blogga så ofta där men det kan vara ett bra ställe för er att hitta recept. Tyvärr kommer jag inte fixa någon header eller något sånt på den bloggen eftersom att jag tycker sånt är så komplicerat här på blogg.se

Klassfoto

Publicerad 2013-09-22 20:49:56 i Allmänt,

Jag har inte gjort någonting i helgen så har inte funnits någonting att skriva om, typ bara suttit vid datorn och umgåtts med familjen.
Igår så var jag hemma själv på kvällen, sen kom Jon hem med Anton så de följde med mig till kvantum och jag bara studsade omkring på gatan utan skor haha. När vi kom hem så kollade jag när de spelade GTA.

Imorgon är det klassfoto, längtar inte! Jag blir aldrig bra på klassfotot och så ska alla från de andra skolorna också se det... Men aja, då blir de glatt förvånade när de ser en i verkligheten.

Innan fotot så ska vi ha munsköljning i skolan, inte kul! Jag har liksom inget emot att sköja munnen men förra gången jag hade munsköljning i skolan var på min förra skola och då skulle man spotta ut det igen därifrån man druckit det. Alla kollar liksom på ens spott och jag vill inte att någon kollar på mitt spott haha.

Sjuk

Publicerad 2013-09-19 12:07:38 i Allmänt,

Idag är jag inte i skolan, jag är förkyld och har ont i magen. Så just nu tycker jag bara synd om mig själv haha. Nej men  det rä jobbigt att missa saker i skolan för då får jag en massa saker att göra sen bara för att jag var sjuk. Det tycker inte jag är rätt egentligen, man kan ju inte hjälpa att man blir sjuk? och det blir ju itne bättre eftersom att man får en massa jävla läxor?!?
Jag tror jag ska fixa något att äta nu eftersom det typ är dags för lunch, sen blir det nog bara att vila.

Sep. 18, 2013

Publicerad 2013-09-18 20:17:00 i Allmänt,

För tillfället funkar min mobil igen! Just nu kollar jag på idol och hejar på Kevin! Vilken hejar ni på?

tyvärr

Publicerad 2013-09-17 09:39:03 i Allmänt,

Tyvärr så kommer det bli ännu dåligare bloggning nu. Imorse sabbades typ min mobil, den hade nog fått något virus eller så. Jag kunde inte göra någonting på den. Så nu ligger den isär plockad hemma, så jävla obehagligt utan mobil! Redan två gånger idag har jag fått panik för att jag trodde att jag hade slarvat bort mobilen.

Det funkade!

Publicerad 2013-09-15 17:40:23 i Allmänt,

Vi hittade XBOXet och det funkade! Så nu har jag suttit och spelat hur länge som helst! Helvete! vad glad jag är! Nu måste jag bara leta upp fler gamla spel och se ifall jag hittar något bra. Om någon av er har några gamla XBOX spel som ni inte behöver så får ni gärna skriva! Då menar jag inte XBOX 360 eller något sånt, jag menar vanligt XBOX.

Slappa

Publicerad 2013-09-15 13:22:45 i Allmänt,

Igår var jag med Oliver och Therese, vi gick mest omkring utanför väggaskolan och så stack vi till Siesta. På kvällen så stack vi till annexet men jag och Therese tyckte inte att det var så kul så vi stack hem typ på en gång. 

Idag kommer jag slappa hela dagen!
Just nu håller jag på att baka cupcakes, jag hade fått sånt där pulver man kan använda istället för att fixa allt själv så bestämde mig för att testa, tror faktiskt att det kommer bli ganska bra.
Sen blir det nog att läsa serietidningar och se till så att pappa hittar ett XBOX. Vi har ett gammalt XBOX någonstans på vinden som jag vill ha eftersom att jag har en massa gamla spel som jag vill spela! 
Fast tyvärr är nog XBOXet sönder så då får jag se om pappa kan laga det.

EFtersom att jag ska slappa hela dagen så är jag osminkad och har ett par söta "skor?" på mig haha.

Men aja, nu blir det att återgå till bakandet. Kommer nog upp bilder senare!

Syskonkärlek av högsta grad!

Publicerad 2013-09-12 21:46:46 i Allmänt,

När jag kom hem från skolan idag, så åt jag och satte mig sen direkt med läxan. När jag hade gjort läxan så hade tydligen mina bröder beställt pizza och inte beställt till mig... Syskonkärlek av högsta grad! Så jag stack hem till farmor och farfar och var med deras hund. En stund efter att jag kommit hem igen kom mamma och pappa också. Då beställde pappa pizza till mig också, min hjälte!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och läser en Superman serietidning, grymt spännande!

Jag köpte också ny foundation och mascara!
När jag har läst klart serietidningen blir det nog att lägga sig på en gång för är ganska trött!
Ska försöka blogga mer under dagarna, lovar!

I'm not saying I'm Superman, but no one has ever seen us in the same room at the same time...

Idol

Publicerad 2013-09-11 20:30:40 i Allmänt,

Under dagen så gjorde jag absolut ingenting, men framåt kvällen så träffade jag Ida en stund, sen var jag tvungen att plugga, vilket jag fortfarande håller på med medans jag kollar på Idol, men ja...det var nog allt.

Igår

Publicerad 2013-09-10 08:53:16 i Allmänt,

Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag nu men jag har inget att skriva om.
Igår gjorde jag inte så mycket förutom att baka kladdkakemuffins och så träffade jag Albin lite på kvällen.

Idag blir det nog inte heller så mycket bloggning eftersom att jag ska på tjejträff, men aa, ska försöka blogga idag så gott det går.

Sep. 06, 2013

Publicerad 2013-09-06 07:21:18 i Allmänt,

Nu har jag nog förlorat väldigt många av mina läsare, eftersom att jag har rensat min facebook. Innan hade jag över 500 vänner, nu har jag inte ens hundra. Nackdelen är ju att de då inte ser när jag delar bloggen på facebook men aja det ska nog gå bra ändå.

gulligt förhållande!

Publicerad 2013-09-05 20:29:27 i Allmänt,

Ikväll blir det nog bara att va med hamstrarna och känna sig helt forever alone, jag vill också ha ett gulligt förhållande! Men jag är redo för ett seriöst förhållande så jag kommer inte ta första killen som visar intresse! Jag måste vara säker på att det kommer hålla ett tag iallafall. Vem vet?, snart kanske jag har en underbar kille, men tills dess kommer jag vara forever alone ^^ Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva så...

Lämna gärna någon fin kommentar, man blir så peppad!

Dagens outfit?

Publicerad 2013-09-03 08:02:46 i Allmänt,

Jag hade tänkt börja med dagens outfit här på bloggen, det blir kanske inte varje dag, men ska försöka ha det så ofta som möjligt. Tycker ni att det är en bra ide?

Förlåt för att jag inte bloggade igår men två av mina husdjur dog nyligen en av de dog igår och de är ju familje medlemmar så jag har varit väldigt sorgsen, men ska försöka att inte låta det gå ut över bloggen. 


Jag funderar på att byta header ju, och jag tänkte lägga ut en bild på ett av förslagen så säg ifall ni tycker att det är värt att byta!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela